Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Didimde Yangın, Bovokgmbf3hznm : 16:12 kışlayı kundaklamaya çalışırken yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi

Didimde Yangın, Bovokgmbf3hznm : 16:12 kışlayı kundaklamaya çalışırken yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi. Bayram arifesinde dolandırılan yaşlı adama aydın'dan yardım. You will receive a link to create a new password via email. Aydın'ın didim ilçesi açıklarında, yunan. Didim haber sayfamızda didim haberleri okuyabilir, didim son dakika haberleri ve güncel didim gelişmelerini görebilirsiniz. Didim'de, bugün saat 13.00 sıralarında merkez fevzipaşa mahallesi oteller ve siteler mevkiindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Aydın büyükşehir belediyesi didim itfaiye amirliği ekipleri 2 itfaiye aracıyla yangın müdahale etti. Kısa sürede rüzgarın etkisi ile büyüyen yangında 10 dekar makilik alan zarar gördü. Alınan bilgiye göre, konya kültür sitesi yakınındaki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Didim'de çamlık mahallesi'nde denize sıfır makilik alanda yangın çıktı. 16:11 didim'de makilik ve zeytinlik alanda yangın çıktı.

Cu2ha 3akpfx2m
Cu2ha 3akpfx2m from img.piri.net
Aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda yangın çıktı. Yangın dün akşam saat 22: Alınan bilgiye göre, konya kültür sitesi yakınındaki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın'ın didim ilçesinde denize giren bir kişi boğuldu. Söndürme çalışmalarına 1 helikopter, 11 arazöz ile. Manavgat ve marmaris'teki yangınlardan sonra bodrum ve didim'de de yangın çıktı, alevler yerleşim yerlerine yaklaşıyor. Meşelik mahallesi, kuyucak mevkiindeki çam ağaçları ile kaplı ormanlık alandan saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Türkiye'nin güneyinde yaşanan korkunç yangınlara yenileri eklendi.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

You will receive a link to create a new password via email. 16:11 didim'de makilik ve zeytinlik alanda yangın çıktı. Aydın büyükşehir belediyesi didim itfaiye amirliği ekipleri 2 itfaiye aracıyla yangın müdahale etti. Aydin'ın turistik ilçeleri didim ve kuşadası'nda kurban bayramı tatili öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 90'ın. Rüzgarında etkisiyle yangın bir anda büyürken çevredeki vatandaşlar durumu i̇tfaiyeye ve polise bildirdi. Aydın'ın didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Yangın dün akşam saat 22: Aydın'ın didim ilçesinde denize giren bir kişi boğuldu. Marmaris armutalan bölgesindeki ormanlık alanda 13.05 sıralarında yangın çıktı. Aydın'ın didim ilçesinde, yasa dışı yollarla, yurt dışına geçmek isteyen 21 düzensiz göçmen, yakalandı. Denize yakın bölgeden yükselen alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Aydın'ın didim ilçesinde yeni mahalle i̇mbat koyu yakınlarındaki makilik alanda, saat 15.00 sıralarında, belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Alınan bilgiye göre, konya kültür sitesi yakınındaki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Türkiye'nin güneyinde yaşanan korkunç yangınlara yenileri eklendi. Aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Bayram arifesinde dolandırılan yaşlı adama aydın'dan yardım. Edinilen bilgiye göre, saat 15 sıralarında efeler mahallesi sınırları içerisinde yer alan makilik alanda yangın meydana geldi.

Nf1i Ca D2ujm
Nf1i Ca D2ujm from www.aydinpost.com
Hisar mahallesi 2288 sokakta bulunan apartmanın birinci katındaki dairede klimadan kaynaklandığı tahmin edilen yangın çıktı. Türkiye'nin güneyinde yaşanan korkunç yangınlara yenileri eklendi. Geri asayiş didimde çıkan yangın evlere sıçramadan kontrol altına alındı İhbar üzerine bölgeye aydın orman i̇şletme müdürlüğü ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Meşelik mahallesi, kuyucak mevkiindeki çam ağaçları ile kaplı ormanlık alandan saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Aydının didim i̇lçesinde bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın korkuttu. Makilik alanda çıkan yangın, ağaçlık alana sıçradı. Aydın didim'de makilik bir alanda çıkan yangın panik yarattı.

Tek noktadan başlayan yangında, alevler, kuru otlar ve rüzgarın.

Didim haber sayfamızda didim haberleri okuyabilir, didim son dakika haberleri ve güncel didim gelişmelerini görebilirsiniz. Yangın çevredeki ev ve iş yerlerine sıçramadan kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor. 4 hrs · son daki̇ka! Hisar mahallesi 2288 sokakta bulunan apartmanın birinci katındaki dairede klimadan kaynaklandığı tahmin edilen yangın çıktı. Aydının didim i̇lçesinde bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın korkuttu. Aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ederken, alevler 5 yıldızlı 2 otelin bahçesine kadar dayandı. Geri asayiş didimde çıkan yangın evlere sıçramadan kontrol altına alındı Didim'de bir apartmanın birinci katında çıkan yangın, söndürüldü. Didim'de çamlık mahallesi'nde denize sıfır makilik alanda yangın çıktı. Aydin'ın turistik ilçeleri didim ve kuşadası'nda kurban bayramı tatili öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 90'ın. Manavgat ve marmaris'teki yangınlardan sonra bodrum ve didim'de de yangın çıktı, alevler yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Didim'de, bugün saat 13.00 sıralarında merkez fevzipaşa mahallesi oteller ve siteler mevkiindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, saat 15 sıralarında efeler mahallesi sınırları içerisinde yer alan makilik alanda yangın meydana geldi. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ederken, alevler 5 yıldızlı 2 otelin bahçesine kadar dayandı. Aydının didim i̇lçesinde bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın korkuttu. Aydın didim'de makilik bir alanda çıkan yangın panik yarattı. Bir son dakika haberine göre aydin'ın didim ilçesinde, haydar ali deryol (35), tartıştığı salih ahmet kahya'yı (45) tabancayla vurarak öldürdü.

Baaj3qu5lygb4m
Baaj3qu5lygb4m from www.aydinhedef.com.tr
Aydın'ın didim ilçesindeki makilik alanda yangın çıktı. Alandan yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen aydın orman i̇şletme müdürlüğünden 1 arazöz, belediyeye ait 2 itfaiye aracı ile orman. Aydin'ın turistik ilçeleri didim ve kuşadası'nda kurban bayramı tatili öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 90'ın. Türkiye'nin güneyinde yaşanan korkunç yangınlara bir yenisi daha eklendi. Denize yakın bölgeden yükselen alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Aydın'ın didim ilçesinde yeni mahalle i̇mbat koyu yakınlarındaki makilik alanda, saat 15.00 sıralarında, belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Please enter your username or email address. Alınan bilgiye göre, akbük mahallesi'ndeki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Didim'de çamlık mahallesi'nde denize sıfır makilik alanda yangın çıktı.

Manavgat ve marmaris'teki yangınlardan sonra bodrum ve didim'de de yangın çıktı, alevler yerleşim yerlerine yaklaşıyor. Aydın'ın didim ilçesinde denize giren bir kişi boğuldu. İhbar üzerine bölgeye aydın orman i̇şletme müdürlüğü ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Aydın didim'de makilik bir alanda çıkan yangın panik yarattı. Didim'de makilik yangını büyümeden söndürüldü. Antalya'dan sonra bodrum ve didim'de de yangın çıktı, alevler yerleşim yerlerine yaklaşıyor. You will receive a link to create a new password via email. Didim'de bir apartmanın birinci katında çıkan yangın, söndürüldü. Didim'de çamlık mahallesi'nde denize sıfır makilik alanda yangın çıktı. Söndürme çalışmalarına 1 helikopter, 11 arazöz ile. Aydın'ın didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangın itfaiye ekibinin kısa sürede müdahalesiyle söndürüldü. Didim'de, bugün saat 13.00 sıralarında merkez fevzipaşa mahallesi oteller ve siteler mevkiindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 16:12 kışlayı kundaklamaya çalışırken yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi